onsdag 30 mars 2011

Vår lille bebis.

Ja, som många av er vet så kom vår lilla prins för 8 dagar sedan. Efter drygt 36 timmar så anlände han, halv två på dagen. Hans skrek knappt utan snyftade lite när han kom upp på min mage. Han var 50 cm lång och väger runt 3 kg.




Natten efter så fick jag opereras eftersom jag gått sönder en hel del. En petitess i sammanhanget vill jag lova! Dock är jag ganska trött nu, ont av såren och lågt hb, men lyckohormonerna håller en på benen,



Den lille pojken som flyttat till oss är en snäll och lugn påg. Ibland är han en pipis men oftast är det vi som inte förstår vad som är fel, vi börjar mer och mer kunna läsa hans signaler och behov nu. Tyvärr har han vänt på dygnet, det hade han ju redan i magen. Vi kämpar för att vrida tillbaka det... I dag ska han till BVC för första gången. Han har en rosa och vit body och blå byxor och rosa strumpor på sig, han är sååå stilig och lik sin pappa i klädvalet :)





Så vad ska han heta? Vi vet inte än! Vi har 4-5 favoritnamn men vi vet inte vilket av dem det blir. Det börjar dock bli tröttsamt att kalla honom för Grodan, Trollet, Apan och Pryttel nu, så snart måste vi fatta ett beslut.



Återkommer med fler bilder här om nån dag, pappan knäpper för fullt som ni säkert förstår.

5 kommentarer:

  1. Helen Håkansson30 mars 2011 kl. 17:34

    Ohh, vilken goding!! Ett jättegrattis till er! Måste kännas hur underbart som helst att äntligen få hålla i den lilla som sprattlat i magen :D

    Ha de så bra!!
    Kramar Helen

    SvaraRadera
  2. Super cute! Snart kommer moster och lånar!

    /Sis

    SvaraRadera
  3. En sån sötis!! Vi ser så fram emot att få hälsa på honom! Hoppas BVC-besöket gick bra - fast med den outfiten måste han ha varit Malmös bäst klädde bebis idag! ;-)

    SvaraRadera
  4. Grattis till er, han är hur söt som helst!

    Tråkigt att du fick det tufft men det kommer läka fort och snart känner du dig som ny igen. Vill du prata om det med mig som vet hur det känns så är det bara att maila/ringa.

    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  5. Han är så söt att man måste titta väldigt fort på bilderna för att inte smälta helt. Vilket jobb ni gjort, mest du förståss :)
    Grattis och kram!

    SvaraRadera