onsdag 25 mars 2009

Blåsippan ute...

Vacker Blåsippa! Tyvärr kan jag inte skryta med att den står på vår trädgård. Den står på mina svärföräldrars trädgård på Hästö i Karlskrona. När jag var liten gillade jag inte blåsippor, jag tyckte att de var intetsägande och doftlösa. Nu tycker jag att den är en liten stilig en! Men igår snöade det här så sippan är nog mest en "teaser" från naturen.

6 kommentarer:

  1. Det kan man kalla intensivt blå färg!!

    Hoppas du kunde hålla blodtrycket i styr idag, så att du bibehåller kontakten med dig själv och sådär...

    ;)

    SvaraRadera
  2. Äntligen har du skaffat blogg! I like!

    För övrigt har jag alltid älskat blåsippor, det betyder att det är vårrrrr! Fast ibland kommer det snö även på våren *suckar*

    SvaraRadera
  3. Linda: Japp, du är det min tur att bidra lite. Men förbered dig bara på att jag kommer skriva om rätt ointressanta saker.

    Johanna: Tappade känseln i händer och fötter så kontakten var inte utmärkt om man säger så men huvudet var med förutom 2 sekunder; jag låg och pratade med D och helt plötsligt typ "somnade" jag och vaknade och glömde bort vad vi pratade om. Så man kan säga att kontakten glappar lite ;)

    SvaraRadera
  4. Knutten! Du får inte tappa huvudet!

    Bök

    SvaraRadera
  5. vad är detta, är blodtrycket lågt? tror jag får ringa och störa i städningen imorgon och förhöra mig om läget. blir orolig!

    gällande blåsippor, tycker alltid dom varit fina och plockade vår backe ren på dom ute i torhamn, men däremot gullvivor har jag aldrig förstått charmen med, men alltid plockat dom ändå, för mamma älskar dom :)

    SvaraRadera
  6. Men Emma, blåsippor är ju fridlysta! Juristen i mig får svårt att andas.

    Bara lågt blodtryck när de för ut blodet. Två liter i rasande fart! Du kan ju själv tänka dig, arma kraken på inte ens 50 kg. Ojojoj!

    SvaraRadera