onsdag 25 mars 2009

Kakkväll


I dag är det onsdag. Maken är i Stockholm denna vecka så därför ryckte min snälla syster (en av dem!) D in och åtog sig att "passa mig" lite efter mitt lilla "projekt" tidigare idag. Nu har vi ätit en god måltid bestående av sesam-panerad lax med ingefära- och limesås. Mumsigt och snabbt lagat. Tyvärr tänkte jag inte på att ta en bild men det blev rätt snyggt faktiskt. 
Nu ska jag vila en stund och sedan ska vi ha det mysigt framför spökprogrammet på tv4+ (glömmer alltid vad det heter). Jag är ett kakmonster! Jag köpte biskvi samt mozart-kula innan idag. I frysen finns kladdkakemuffins och i kakburken finns kardemumma-skorpor. Vi lär inte svälta under spöktimmen ;) Pappa hatar kardemumma och mamma är heller inget kardemumma-fan, men jag och mina systrar älskar kardemumma så kardemumma-fanatism är väl som vissa ovanliga genetiska sjukdomar, de hoppar över en generation. 
Spökprogrammet är det ultimata mys-programmet. Ibland tror jag på dem och ibland inte men jag älskar när det kittlar skönt i ryggraden och jag får lite gåshud och ryser... 

Ps: Jag bakade skorporna på vispgrädde istället för på vatten som man skulle. Det blev mycket godare! :)

3 kommentarer:

  1. Man kan vara mycket. Tex potatismos.

    Bök

    SvaraRadera
  2. Håll i hatten, allt låter fantastiskt mumsigt. Särskilt maten!
    Undrar vad jag ska mumsa på till spökprogrammet... Kanske en macka med lax och pepparrot. En klassiker. =)
    Hälsa Pyro.

    SvaraRadera
  3. gud så gott det ser ut på bilden! lina och smög i oss marrängkakor när vi var ute och gick med tvillingarna, dom fick lova att inte skvallra för sin pappa ;)

    SvaraRadera