söndag 5 april 2009
I fiskens tecken
I dag bestämde vi oss för att äta lite tidigare så att min stackars mage också får sova lite på natten. Jag gjorde världens enklaste rätt, fisk med romsås och dill som fick mumsa till sig i ugnen. Eftersom vi åt så tidigt uppvaktade maken mig med en macka för ett par timmar sedan. Det blev favoriten; lax, avokado och creme fraiche. Mmm vad gott, satt perfekt ihop med en kopp te! Det är mycket fisk på slottsmenyn, kan man konstatera!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ja det är fisk för hela slanten. Du får skriva Knuttans fisk-kokbok till mig eftersom jag inte kan det där med fisktillagning. Taaack.
SvaraRaderaMmm lät så gott och viken produktiv helg ni har haft, va härligt!!!
SvaraRaderaKul att ni delar intresse.
fisk, så gott (men säg inte det till mamma min), jag behöver lära mig laga mer fisk, får ta lite inspiration härifrån.
SvaraRaderasnart börjar vi jobba! puss!
Det är rätt svårt att laga fisk tycker jag, just därför försöker jag öva mig s mycket som möjligt och pröva nya recept nu när vi ändå är hänvisade till nästan uteslutande fisk.
SvaraRaderafisk är ju så gott. Här hemma är vi uppväxta med alla de olika sorter, favoriter är ugnstekgädda och laxfile. På äldre dar har jag lärt mig äta inlagd sill.
SvaraRadera